Het verwerven van voedsel

De vrijwilligers van de voedselbanken zijn elke week druk in de weer om goed voedsel in te zamelen waarmee ze pakketten vullen.
Wij zijn enorm geholpen als we op structurele basis voedsel aangeleverd krijgen. Daarom zoeken wij  Voedselbank Buddy’s. Een Voedselbank Buddy is iemand die zijn of haar bedrijf, instelling of organisatie wil overtuigen om samen te werken met de voedselbanken.
Die samenwerking bestaat heel concreet uit het op structurele basis doneren van goed voedsel aan de voedselbanken. Dus periodiek aanleveren.

Scholen, kerken, verenigingen, bedrijven en andere organisaties  betekenen veel voor de Westlandse voedselbank door hun inzamelingsacties. Wij vertrouwen erop dat ze daarmee doorgaan.

Ook als u als particulier thuis voedingsmiddelen heeft staan die wellicht geschikt zijn voor de voedselbank kunt u die aan ons doneren.

Bent u aan een bedrijf verbonden en heeft u bruikbaar voedsel dat u aan de voedselbank  wil doneren kan dat natuurlijk ook. Als u geld zou willen doneren maar dat om weet te zetten in voedsel is dat eveneens zeer welkom.

Laat het ons weten. Bel 06-20674518 of mail voedselbankwestland@caiway.net